Agronomförbundet 100 år i år!

Obs! P.g.a. av pandemin är banketten flyttad till 2022-04-02. Läs mer

Det ska vi fira med en stor fest på Ultuna lördagen den 2:a april 2022.

Tillsammans med våra agronomvänner vill vi fira denna dag på Ultunae fagra ängar. Det kommer bli en heldag på campusområdet där gammalt har mött nytt. Rundvandring kommer avlösas med middag och efterföljande fest. Sveriges agronomförbund bildades 1921! Ändamålet är fortfarande att främja forskning och undervisning och att påvisa betydelsen för det svenska lantbruket.

Vi ska också tillvarata våra medlemmars sociala och ekonomiska intressen och främja ett kollegialt förhållningssätt. Det har kanske aldrig varit viktigare. Så samla dina gamla agronomkompisar och möt upp oss för en dag i gamla vänners goda lag!

Lite fakta

Obs! Det här gäller om restriktionerna för pandemin släpps som planerat. Annars kommer vi antagligen att flytta jubileet till våren.

• Rundvisning på Ultuna
  • Mingel
  • Bankett på Syltan
  • Dans på kåren

Datum: Lördag 2022-04-02

Tid: 14.30-01.00

Plats: Ultuna, syltan och studentkåren

Anmälan: Troligtvis genom ett formulär här på hemsidan.

Klädsel: Kavaj.

Kostnad: 900 kr fullpris per kuvert och 450 för studenter.

Betalning: Troligtvis kommer vi att sända faktura.

Inbjudan har sänts på post till medlemmarna. Hör av dig om du inte fått någon!

Anmälan tillfälligt stängd och öppnar igen 2021-10-10!

De som redan anmält sig kommer att få ett erbjudande om att ta bort sin anmälan.

IT-verktyg för lantbruk