Årets agronom är Hulda Wirsén

För sitt engagerade, intensiva, kreativa och kunniga arbete med att utveckla lantbruket och landsbygden, samt föra ut kunskap i lantbrukets alla frågor till lantbrukare och allmänhet. Med hennes energi och kunskap är hon en stor källa till inspiration.

I sitt arbete som samordnare för Nära mat – Norrbottens livsmedelstrategi verkar hon för en hållbar samhällsutveckling genom att arbeta för att ta tillvara på länets potential att producera livsmedel och för att fler norrbottningar ska ha nära mat på tallriken. Ett viktigt arbete där hela livsmedelkedjans aktörer och intressenter involveras. Hennes arbete går att följa i olika kanaler, bland annat i podden Nära mat.

Läs mer om Årets Agronom 2021 i kommande nummer av tidningen Agronomen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *