Bli medlem

Alla som har en agronomexamen eller studerar  till agronom är välkomna att bli medlemmar. Då Agronomförbundet  är en professionsförening  inom Naturvetarna måste du också vara medlem där. Är du redan medlem i en annan av Naturvetarnas professionsföreningar går det bra att byta eller vara medlem i fler än en.
Årsavgiften för medlemskap i Agronomförbundet är 240 kr för yrkesverksamma Agronomer och 0 kr för studerande.

Bli medlem i Agronomförbundet och Naturvetarna

Medlemsansökan (PDF)
Medlemsansökan på webben

Naturvetarnas medlemsförmåner
Naturvetarnas medlemsförmåner – student

Bli medlem i Agronomförbundet

Om du redan är medlem i Naturvetarna kan du enkelt bli medlem i Agronomförbundet genom att maila Naturvetarnas medlemsservice på info(a)naturvetarna.se (byt ut (a) mot @).

Ny adress eller nytt jobb?

Om du är medlem och vill ändra adress eller anmäla nytt jobb till Agronomen gör du det genom att maila till info(a)agronomforbundet.se (byt ut (a) mot @). Ange om du vill att det ska stå att du bytt jobb i nästa nummer av Agronomen