Studiebesök Humleodling och Ölbryggning 29/8

Agronomförbundet välkomnar er till en fullspäckad eftermiddag och kväll där vi får lära oss mer om humleodling, ölbryggning och även provsmaka öl för de som vill

Vi träffas 14.00 den 29e augusti på SLU (Inst. för Mark & Miljö) för att få lyssna till föredrag om ämnet. Sen åker vi gemensamt till humleförsök utanför Uppsala för att få lära oss mer om odlingen. Efter detta besök går bussen till Tempel Brygghus som drivs av bland annat en agronom! På Tempel brygghus får vi en genomgång av processen, inspektion av bryggeriet och för dem som vi; provsmakning. För den som vill så kan kvällen avslutas på Bryggeriet Ångkvarn inne i Uppsala där provar öl och ätertillsammans i puben (självkostnadspris).

Studiebesöket är kostnadsfritt. Anmäl dig här innan den 20/8. Platserna är begränsade och Agronomförbundets medlemmar har förtur.
Vi återkommer med mer information via mail till dig som är anmäld!