Inbjudan till seminarium – LinkedIn för agronomer

Är du ny på LinkedIn eller vill ha inspiration till hur du kan optimera din LinkedIn-profil? Då är detta seminariet för dig!

Agronomförbundet och Naturvetarna bjuder in till seminarium med mingel 7 december 16-18.

Elisabeth Möller och Sofia Sjöholm, karriärrådgivare på Naturvetarna, delar med sig av sina bästa tips på hur du kan använda LinkedIn, både generellt och specifikt för agronomer.

Vi kommer bland annat att prata om:
– Vad LinkedIn är och nyttan med LinkedIn
– Vad som bör ingå i din profil
– Exempel på användbara nyckelord

I pausen bjuder vi på lite tilltugg och dryck. Du får även möjlighet att mingla med andra agronomer samt ställa frågor till oss karriärrådgivare.

Seminariet är exklusivt och kostnadsfritt för dig som är medlem i Agronomförbundet och Naturvetarna.

Är du inte medlem i Agronomförbundet kan du bli det här.

Efter seminariet kan du följa med Agronomförbundet ut på middag till självkostnadspris. Ange i samband med anmälan till seminariet om du vill följa med på middagen.

Vi kommer att webbsända seminariet, för dig som inte har möjlighet att delta på plats. Anmäl dig till webbsändningen här.

Varmt välkommen!
Agronomförbundet och Naturvetarna

Datum: torsdag 7 december

Tid: 16:00-18:00

Plats: Plenisalen, KSLA, Drottninggatan 95B, Stockholm
Om du deltar på plats: Anmäl dig här senast 30 november.
Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.

Om du deltar via webb: Anmäl dig här.

Frågor om seminariet?
Mejla till Karin Ulvshammar, ordförande i Agronomförbundet ordf@agronomforbundet.se