Agronomförbundet bjuder in till – Agronomträff i riksdagen

Den  10 november kl 15.30

Vi får först en rundvandring i riksdagshuset och en inblick i hur vardagen ser ut för de agronomer som jobbar i riksdagen. Vi kommer även ha en diskussion om samarbeten mellan de olika agronom-inriktningarna och hur vi kan dra nytta av våra breda kunskaper genom samverkan.

Efterföljande after work från kl 18!

Välkomna!

riksdagshuset

15.30 Samling och välkomnande vid riksdagens entré

15.45 Passera säkerhetskontrollen – OBS glöm inte giltigt ID-kort!

16.00 Hur fungerar en votering i riksdagen?

16.20 Vad gör agronomer i riksdagen, vilka frågor är på agendan och hur fungerar det i praktiken. Rundvandring med tre agronomer i riksdagen.

17.15 Workshop: Hur kompletterar de olika agronominriktningarna varandra i arbetslivet?

18.00 After work

Anmälan senast 2 november till ordf@agronomforbundet.se. Ange namn, personnummer och agronominriktning. Begränsat antal platser – först till kvarn!

Vill du endast delta på agronomgemensam after work går det bra att ansluta utan anmälan, ange dock gärna i facebook-eventet att du tänker komma så vi vet och kan boka upp fler bord om vi blir fler än till riksdagen! Vilken pub vi går till anges i facebook-eventet och på vår hemsida.

riksdagshuset-sommar-folket